Kort beskrivelse

Adresse
0673 Oslo

Innflytting
Etter avtale

Antall boenheter
6

Type bolig
Enebolig

Se mer informasjon nedenfor

Introduksjon

Lutvann/Haugerud. 6 boliger sentralt beliggende i en grønn lunge på Lutvann/Haugerud.

Om prosjektet

Velkommen til Johan Castbergs vei! Vi har gleden av å presentere en nytt og spennende boligprosjekt. Her blir det oppført tre vertikaldelte tomannsboliger.

Boligene får tidsmessig standard med god kvalitet. Alle boligene får arealeffektive planløsning over tre etasjer og carport. Alt tilpasset de som søker å bo fredelig og rolig i barnevennlige omgivelser. Felles for boligene er at alle er over tre plan, samt at interiør og materialer er av anerkjent god kvalitet.

Prosjektet ligger idyllisk til – sentralt, men samtidig fritt, med meget gode solforhold og umiddelbar nærhet til marka, velpreparerte langrennsløyper, fiskeplasser og alt annet av fasiliteter i ditt daglidagse liv.

Nærområdet og din egen bolig påvirker deg, og er en sentral del av hverdagen og ditt liv. Derfor har vi lagt vekt på å skape kvaliteter som oppleves positivt for deg som skal bo i Johan Castbergs vei:

Overflater males i lyse og delikate farger, det blir pen parkett på gulv, flotte flislagte bad, pipeløp og kjøkkenløsninger av god kvalitet. Det er i tillegg lagt vekt på gode og funksjonelle planløsninger. Alle enhetene får to bad + separat WC, 3 soverom, eget vaskerom, innvendig bod, en romslig stue med en moderne åpen kjøkkenløsning. Her vil det være gode plass til både spisebord og sofagruppe. Kjelleren har adkomst fra 1. etasje, samt egen inngang fra utsiden. Her finnes det bl.a et eget bad, samt en kjellerrom som kan benyttes til ulike formål – kanskje en praktikantdel?

Andre prosjekter