Introduksjon

Utbygger Bokvalitet AS sin visjon har vært å skape et attraktivt og moderne boligmiljø med romslige, lyse boliger på denne spennende tomten. Sammen med arkitekten har de lykkes med å skape gjennomtenkte planløsninger som inviterer til et godt og lettvintliv.

Muligheter for 4-5 soverom. At det hele er valgt i en tidløs arkitektur vil trygge din investering for fremtiden.

Beliggenhet

Prosjekt sentralt og attraktivt beliggende på det nyetablerte boligfeltet Løkenskogen i Askim kommune. Solrike og barnevennlige omgivelser i blindvei.

Denne delen av prosjektet vil omfatte 9 rekkehus med adresse Nygårdsåsen.

Servicetilbud og kommunikasjon

Det er ca 2,5 km til indre del av Askim sentrum og alt du trenger ligger dermed innenfor gangavstand. Blant annet bank, lege, tannlege, idrettsplass, idrettshall, Østfoldbadet, golfbane, butikker, helsestudioer, restauranter, kino, bowling, kaffebar og gallerier. Med boligområdets nære beliggenhet til friområder har man gode muligheter for forskjellige former for friluftsaktiviteter. Når det er snø blir det kjørt opp skiløyper like ved, disse er tilknyttet hele løypenettet i Askim.

Askim ligger ca 5,2 mil fra Oslo sentrum. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsaklig langs riksvei og europavei.

Litt om Askim

Askim er Østfolds femte by og regionssenter i Indre Østfold. Kommunen liggersentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø.

Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim.