Introduksjon

22 arealeffektive leiligheter på Bergermotunet med carport og tilgang til eget klubbus. 7 minutter fra Hønefoss sentrum, 2 min fra Jevnaker sentrum.

Beliggenhet

På Bergermotunet legger vi til rette for god bokvalitet for store og små. Ønsker du å sitte på en benk med kaffekoppen å se “poden” kose seg på lekeplassen/balløkka eller er drømmen å ha en funksjonell og lett stelt bolig på en falte, men fremdeles ha muligheten til å spasere i egen hage? Da kan dette være noe for deg. Her møter moderne familieliv lyckliga gatan i idylliske omgivelser. Du kan tusle ut i hagen og kjenne gresset mellom tærne, nyte kaffekoppen mens poden koser seg på lekeplassen eller balløkka, ta med barna på sykkeltur til Hadeland glassverk eller som Jens Stoltenberg nyte Tverrsjøstallen med flotte skiløyper vinterstid.

Jevnaker har mange flotte tur og rekreasjonsområder se link: http://www.jevnaker.kommune.no/Kategori/Opplevelser-og-turistinfo/Turforslag—vinter/

Bergermotunet ligger i Jevnaker kommune på grensen mot Ringerike/Hønefoss. Med bil tar det ca 2 minutter til Jevnaker sentrum og 7 minutter til Hønefoss sentrum. I Jevnaker sentrum finner du alt av sentrumsfasilitet samt en rekke hyggelige butikker, kafeer og restauranter.

Fra boligområdet er det kun en rusletur ned til Hermannstjern/Randsfjorden. Den vakre fjorden byr på yrende båtliv, kanopadling, bading i ferskvann og fiske- og krepsemuligheter. Som en av de nærmeste naboene til feltet ligger også Kistefoss-museet viden kjent for sin flotte skulpturpark og gode atmosfære. Et ypperlig turområde for både store og små.

Om boligen

Norhus har i samarbeid med BoKvalitet og Ringbo gleden av å presentere et nytt “byggefelt” beliggende i naturskjønne omgivelser 7 minutter fra Hønefoss sentrum og 2 minutter fra Jevnaker sentrum på grensen mellom Jevnaker og Ringerike i Jevnaker kommune. Feltet har vi valgt å kalle Bergermotunet og nå lanserer vi 2 deleområder på feltet, Bergermotunet 1 og 2.

På Bergermotunet 1 skal vi bygge 22 leiligheter med eget klubbhus, og på Bergermotunet 2 bygges 8 romslige eneboliger i kjede. Bergermotunet 1 vil totalt bestå av 22 leiligheter hvorav 11 har livsløpsstandard. Her vil det bygges 3 og 4-roms leiligheter som varierer i størrelse og utforming. De minste leilighetene får et bruksareal på 70 kvm og de største et bruksareal på 94 kvm. Leilighetene har planløsninger som tillater individuelle valg når det gjelder antall soverom størrelse på stue/kjøkken osv. Til hver av leilighetene følger også egen romslig terrasse eller platting samt carport med tilhørende sportsbod.

Vi har for Bergermotunet 1 også valgt å bygge et tilhørende klubbhus på hele 145 kvm som står til fri disposisjon for beboerne. Vi ser for oss at en god del av de som kjøper leilighet her er hjemme på dagtid, det tilbys derfor et sosialt møtested for de som ønsker å benytte seg av det. Vi tror og håper dette kan bli et “levende” hus hvor man kan samles til formiddagskaffe og kanskje ta et kakestykke mens en diskuterer daglige trivialiteter, sammen heie på Marit Bjørgen når hun knuser Svenskene i skisporet, eller ønsker å arrangere hobbykvelder eller dager der det legges opp til forskjellige aktiviteter. Huset blir innredet med fult utstyrt kjøkken, godt med spisebord og stoler, sofagruppe, tv/storskjerm osv. I tilknytning til klubbhuset opparbeides også et uteareal med benker og bord for at kaffekoppen også kan nytes ute når vær og føre tillater det.

Prosjektet har et rikt utvalg av planløsninger fra den minste leiligheten på 69 kvm til den største på 94 kvm. Her kan man selv også være med å påvirke planløsningen når det gjelder antall soverom, størrelse på stue og kjøkken osv.