Introduksjon

5 særdeles arealeffektive eneboliger i kjede beliggende i attraktivt boområdet på Bergermoen 7 minutter fra Hønefoss sentrum, 2 min fra Jevnaker sentrum.

Beliggenhet

Norhus har i samarbeid med BoKvalitet og Ringbo gleden av å presentere et nytt “byggefelt” beliggende i naturskjønne omgivelser 7 minutter fra Hønefoss sentrum og 2 minutter fra Jevnaker sentrum på grensen mellom Jevnaker og Ringerike i Jevnaker kommune. Feltet har vi valgt å kalle Bergermotunet og nå lanserer vi delområde 4 på feltet bestående av 5 arealeffektive eneboliger i kjede. De 8 første boligene på delområde 2 er solgt.

På Bergermotunet legger vi til rette for god bokvalitet for store og små. Ønsker du å sitte på en benk med kaffekoppen å se “poden” kose seg på lekeplassen/balløkka eller er drømmen å ha en funksjonell og lett stelt bolig på en falte, men fremdeles ha muligheten til å spasere i egen hage? Da kan dette være noe for deg. Her møter moderne familieliv lyckliga gatan i idylliske omgivelser. Du kan tusle ut i hagen og kjenne gresset mellom tærne, nyte kaffekoppen mens poden koser seg på lekeplassen eller balløkka, ta med barna på sykkeltur til Hadeland glassverk eller som Jens Stoltenberg nyte Tverrsjøstallen med flotte skiløyper vinterstid.

Jevnaker har mange flotte tur og rekreasjonsområder se link: http://www.jevnaker.kommune.no/Kategori/Opplevelser-og-turistinfo/Turforslag—vinter/

Bergermotunet ligger i Jevnaker kommune på grensen mot Ringerike/Hønefoss. Med bil tar det ca 2 minutter til Jevnaker sentrum og 7 minutter til Hønefoss sentrum. I Jevnaker sentrum finner du alt av sentrumsfasilitet samt en rekke hyggelige butikker, kafeer og restauranter. Fra boligområdet er det kun en rusletur ned til Hermannstjern/Randsfjorden. Den vakre fjorden byr på yrende båtliv, kanopadling, bading i ferskvann og fiske- og krepsemuligheter. Som en av de nærmeste naboene til feltet ligger også Kistefoss-museet viden kjent for sin flotte skulpturpark og gode atmosfære. Et yppelig turområde for både store og små.