Introduksjon

Siste byggetrinn på Bergermotunet – 12 leiligheter med peisovn, heis, garasje, terrasse m.m.

Høydepunkter

 • Totalpris: 2 890 000 – 3 090 000 kr
 •  Areal: 71 – 73 m²
 • Soverom: 2 – 3
 • Balansert ventilasjon
 • Heis
 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Peis/ildsted
 • Balkong/terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng

Flotte Bergermotunet - et felt vi er stolte av

Nå er vi i gang med oppføringen av de siste leilighetene på Bergermotunet.

Dette er delikate og romslige leiligheter med blant annet heis, peisovn, balkong/terrasse, garasje i kjeller og mulighet for å velge mellom to eller tre soverom.

Det er god standard og lett å trives her, og dette blir like praktiske leiligheter som de populære leilighetene vi har bygget på dette flotte området tidligere. Her får du fremdeles en god og fleksibel planløsning med 2 eller 3 soverom, og leilighetene blir lyse, moderne og lettstelte.

Leilighetene organiseres som et borettslag der du selv bestemmer hvor stor andel fellesgjeld du ønsker. Du kan velge å betale hele kjøpesummen med en gang, eller du kan velge å ha opptil 40 prosent i fellesgjeld. Fellesgjelden har en løpetid på 50 år og de første 20 årene er avdragsfrie. Dette er en gunstig løsning. Prosjektet har også IN-ordning , hvilket betyr at man kan innfri fellesgjeld også etter innflytting om man ønsker det.

Leilighetene inneholder føgende:

Romslig flislagt entré/gang, 2 eller 3 gode soverom med garderobe, teknisk rom/bod/vaskerom, flislagt bad med god plass og kjøkken i åpen løsning med en stor og romslig stue. Fra stuen er det utgang til egen terrasse eller balkong.

Her får du et bruksareal på ca. 77 BRA og det er romslige planløsninger. Med leilighetene følger det parkering i garasje med en romslig sportsbod med innlagt strøm.

Det blir heis i bygget, og dermed en lett adkomst fra parkering i garasjekjeller og opp til leilighetene som ligger i 1. og 2. etasjeplan.

Leilighetene på feltet vil ha tilgang til et nytt og meget bra klubbhus. Klubbhuset er innredet med fullt utstyrt kjøkken, spisebord og stoler, sofagrupper og tv-skjerm.

Klubbhuset er en flott mulighet for naboer til å møtes for en hyggelig prat, en god kopp kaffe og en vaffelplate – dette er et sosialt møtested for de som ønsker det. Eller det kan benyttes til bursdager, konfirmasjoner eller andre feiringer. Vi tror og håper dette kan bli et levende hus hvor man kan samles til sosialt samvær, sammen heie på Therese Johaug når hun knuser svenskene i skisporet, eller for eksempel bruke huset til å arrangere hobbykvelder eller aktivitetsdager. I tilknytning til klubbhuset opparbeides også et uteareal med benker og bord for at kaffekoppen også kan nytes ute når vær og føre tillater det.

Området / Beliggenhet

Bergermotunet er et hyggelig boligområde på grensen mellom Jevnaker og Ringerike – kun et par minutter med bil til Jevnaker sentrum og ca. 7-8 minutter til Hønefoss.

Boligfeltet ligger fint til i naturskjønne omgivelser på grensen mellom Jevnaker og Ringerike. Dette er et moderne og nyetablert boligområde med gode solforhold og kort vei til fine turområder.

I Jevnaker sentrum finner du alt av sentrumsfasiliteter samt en rekke hyggelige butikker, kafeer og restauranter. Fra boligområdet er det kun en rusletur ned til Hermannstjern/Randsfjorden. Den vakre fjorden byr på yrende båtliv, kanopadling, bading i ferskvann og fiske- og krepsemuligheter. Som en av de nærmeste naboene til feltet ligger også Kistefoss-museet viden kjent for sin flotte skulpturpark og gode atmosfære. Et ypperlig turområde for både store og små.

www.ringerike.no er en felles nettside for Ringeriksregionen – Ringerike, Jevnaker og Hole. Her finner du aktuelt stoff, både for deg som bor her og for deg som ønsker å flytte hit.

– Jevnaker sentrum: ca. 2 min.
– Hønefoss: ca. 10 min.
– Sandvika: ca. 50 min.
– Gardermoen: ca. 40 min.

Jevnaker har mye å by på, og på Jevnaker Kommune sine hjemmesider kan du finne gode forslag til flotte tur og rekreasjonsområder rett i nærheten:

www.jevnaker.kommune.no/kategori/opplevelser-og-turistinfo/turforslag—vinter