Introduksjon

Første byggetrinn på Ekebergåsen ble en stor suksess og nå lanseres endelig neste byggetrinn, trinn 2. Denne gangen skal 16 rekkehus og 8 leiligheter finne eiere og fylles med møbler og liv.

På Ekebergåsen vil du bo i naturskjønne omgivelser med nærhet til skogen og samtidig ha kort vei til E18 som tar deg raskt til Asker på kun 7 minutter. Her utvikles Ekebergåsen til et godt bomiljø med ca. 100 boliger.

Ekebergåsen 2

På Ekebergåsen er det lagt til rette for mangfold i bomiljøet. Drass med deg skokken av smårollinger og pre-teens inn i rekkehuset, gå gjennom skogen og livet – og så – kanskje du heller vil ha en lettstelt leilighet 100 meter bort i veien når du blir pensjonist?

Leilighetene har en utforming og pris som også passer for andre livsfaser og bosituasjoner, enten du har et knøtt i magen, eller er enslig med jevnlig besøk på gjesterommet.

Tanken med Ekebergåsen er å skape et levende bomiljø for ulike mennesker med koselige fellesarealer. Med eneboliger, rekkehus og leiligheter i stilren, men forskjellig utforming, skal stedet framstå så lite konstruert som mulig.

Dette skal bli et dynamisk miljø, med rom for samvær og muligheten til privatliv.

REKKEHUSENE

Rekkehusene vil være over to plan på mellom 112 – 139 kvm, med tre til fire soverom, to stuer og to bad. Dette vil være en familiebolig som er et godt alternativ til enebolig. Carport og oppstillingsplass til bil vil befinne seg på den ene siden, mens man finner en sydvendt terrasseplatting på den andre. Det vil også være utgang til en uteplass fra hovedsoverommet.

LEILIGHETENE

Leilighetsbygg A som nå lanseres, inneholder 8 leiligheter, 4 på bakkeplan og 4 i andre etasje. Leilighetene i første etasje vil få en trivelig uteplass, mens de som velger seg et hjem i andre etasje kan nyte sommermiddagen på en koselig veranda. Sola bader dette området når den kan. Alle leilighetene får en sportsbod på 5 m2.

Servicetilbud

SERVICETILBUD

Det er kun en 5-minutters spasertur ned til Lierskogen sentrum, – et lite samlingspunkt som tilbyr hverdagens nødvendigheter og de fleste gjøremål.

Ikke fortvil hvis strømpebuksen rakner og du har tatt deg et glass vin – det er gangavstand til Kiwi og Lindex. I tillegg til tilgang på basisvarer, har Lierskogen dessuten restaurant og bakeri.

Asker sentrum ligger ca. 7 minutter unna med bil og her finner en alt en trenger av fasiliteter. Kjøpesenteret Trekanten har en mengde butikker; dagligvare, klær, interiør, dyrebutikk, gullsmed, skomaker og renseri er bare et lite utvalg. Senteret har også flere serveringssteder, samt et helsebygg.

Man balanserer livsnytingen fint med både Vinmonopolet og tre treningssentre i Asker sentrum; Sats Express, Asker Treningssenter og Asker Elixia. Asker Treningssenter har dessuten en filial på Liertoppen med de fleste treningsfasiliteter i tillegg til fysioterapi.

Rådyr om dagen, zumba om kvelden

Ekebergåsen er valget for den friluftsglade. Om vinteren kan man starte skituren i sentrum av Lierskogen og ut i Kjekstadmarka eller Vestmarka, som er et fantastisk tur og rekreasjonsområde sommer som vinter. Solli gård er også et populært utfartssted, som også har parkering og servering. Om sommeren kan man skape opplevelser ved Asdøltjern hvor det er bade- og fiskemuligheter. Herfra kan du utforske Asdøljuvet naturreservat som vil lage store øyne hos små eventyrere. For de som heller vil plaske i et vann med sandstrand og flytebrygge er det heller ikke langt til Ulvenvannet.

Tenk deg en hverdag som gir deg muligheten til å lufte hunden i skogen om morgenen og se halen til en rødrev forsvinne bak en stamme. Barna leveres raskt og enkelt i barnehagen, og du rekker å være på jobb i rimelig tid.

Kanskje man skulle stukket inn til Asker for en gruppetime fem over åtte når barna er trygt i seng, mens mannen ser på House of Cards? En caffe latte på Kaffebrenneriet med gode venner er heller ikke langt unna. Dette kan man leve med. Snart er helgen her. En lang tur i skogen med hele familien, kakao på termos, roser i kinnene… Dette er livet.