Introduksjon

Etter å ha solgt 27 fine rekkehus på Nygårdsåsen er det nå en glede for oss å presentere det aller siste salgstrinnet på Nygårdsåsen, salgstrinn 4. Dette trinnet  inneholder de siste 9 rekkehusene som skal bygges, så her er det viktig å kjenne sin besøkelsestid.

Dette trinnet inneholder 9 (4+5) romslige funkisboliger i rekke. Boligene ligger sentralt, men likevel tilbaketrukket, stille og landlig; rett og slett det beste av to verdener.

Boligene leveres med god standard og vil fremstå som svært attraktive. Det vil også bli gitt gode muligheter for individuelle tilpasninger og tilvalg.

Inspirasjonen bak utformingen av boligene på Nygårdsåsen har vært å skape en gjennomgående stil, men samtidig en variasjon som passer en bred målgruppe. Boligvariantene i forhold til størrelse, planløsning og ulike muligheter for utearealer passer til alle fra barnefamilier til de som ønsker mindre plass, men som likevel ikke vil bo i en blokkleilighet. Vurdering av egne utearealer har vært en stor del av planleggingen på Nygårdsåsen, med optimale solforhold på takterrassene.

Beliggenhet

Prosjekt sentralt og attraktivt beliggende på det nyetablerte boligfeltet Løkenskogen i Askim kommune. Feltet har de siste årene gjennomgått en transformasjon fra landbruk-/skogsareal til et levende boligfelt med flotte, moderne eneboliger, rekkehus og leiligheter. Pr nå er feltet godt utbygd allerede og man begynner allerede nå å ane konturene av hvordan det vil bli når det er ferdig utbygd.

Kommunikasjon:
Askim ligger ca 5,2 mil fra Oslo sentrum. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsaklig langs riksvei og europavei.

Servicetilbud:

Det er ca 1,5 km til indre del av Askim sentrum og alt du trenger ligger dermed innenfor gangavstand. Blant annet bank, lege, tannlege, idrettsplass, idrettshall, Østfoldbadet, golfbane, butikker, helsestudioer, restauranter, kino, bowling, kaffebar og gallerier. Med boligområdets nære beliggenhet til friområder har man gode muligheter for forskjellige former for friluftsaktiviteter. Når det er snø blir det kjørt opp skiløyper like ved, disse er tilknyttet hele løypenettet i Askim.

Litt om Askim

Askim er Østfolds femte by og regionssenter i Indre Østfold. Kommunen liggersentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø.

Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim.