Drømmen om egen fritidsbolig er en del av den norske folkesjelen.

På veien frem til «drømmehytta» er det mange valg og beslutninger som skal tas,  og vår viktigste oppgave i Bokvalitet Fritid er å gjøre denne prosessen så enkel og kvalitetsmessig god som mulig. Du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt helt frem til nøkkelen står i døra og hytta skal overleveres.

Vi i Bokvalitet Fritid bygger hytter på blant annet Vikerfjell, Norefjell og i hele Valdres. Hele vår organisasjon, administrativ som operasjonell, har mange års erfaring med oppføring av fritidsboliger og vi følger opp byggeprosessen tett. Vi har veldig godt samarbeid med underentreprenører på alle destinasjoner og vi er først fornøyd når du som kunde er fornøyd!

Vi er stolt forhandler og leverandør av Saltdalshytta, en betydelig aktør på det norske hyttemarkedet i flere ti-år.

Siden 1979 har Saltdalshytta oppfylt hyttedrømmen til mer enn 6000 fornøyde kunder. Hyttene er designet med fokus på lys, luft, praktiske løsninger og nærhet til naturen.

Alle hyttene produseres ved Saltdalshytta sin fabrikk i Saltdalen, i en produksjonslinje der dedikerte fagarbeidere legger sin ære i å alltid lage et skikkelig kvalitetsprodukt.

Elementene produseres med overlegen nøyaktighet, under gunstige fukt- og temperaturforhold og med strenge krav til kvalitet og tekniske løsninger. Resultatet er et solid byggesett som kan monteres og tettes på byggeplassen i løpet av noen få dager, og ikke blir stående åpent for vær og vind i lengre tid mens byggingen pågår.

www.saltdalshytta.no

Din drømmehytte og dine valg er Bokvalitet Fritid sitt ansvar – velkommen til oss!

Telefon: 92806389
E-post: erlend.soraker@bokvalitet.no
Adresse:
Hvervenmoveien 49,
3511 Hønefoss

Bokvalitet