Kort beskrivelse

Adresse
Snøspurvveien

3536 Noresund

Type bolig
Fritidsleiligheter

Antall:

15 selveierleiligheter

Se mer informasjon nedenfor

Introduksjon

Sollia Norefjell | 15 prosjekterte fritidsleiligheter (8 solgt) med fantastisk utsikt og garasje i kjeller.

Høydepunkter

 • Prisantydning fra kr. 5 400 000,-
 • Beliggenhet: På fjellet
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform bolig: Eier (Selveier)
 • Bruksareal fra ca. 166 m²
 • Tomt: Eiet

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Innlagt strøm
 • Alpinanlegg
 • Bilvei frem
 • Golfbane

SOLLIA PÅ NOREFJELL, DET PERFEKTE STEDET PÅ FJELLET

Det perfekte fristed på fjellet!

Leilighetene i Sollia Norefjell er tegnet for deg som vil ha smarte løsninger, praktisk utnyttelse av plass – og ikke minst, et sted hvor hele familien kan samles til hyttekos.

Sollia Norefjell har felles uteområder for beboerne, i tillegg til egne verandaer per leilighet som er sør-vestvendt og har meget gode solforhold! Med skianlegg, gode turområder og nærhet til byen er dette prosjektet perfekt for en hver aktiv familie som drømmer om et fristed på fjellet.

Her kan du kose deg både ute og inne.

Godt naboskap er viktig, både hjemme og på hytta. Derfor har vi gjort plass for et utendørs vrimletun på eiendommen. Her kan man sosialisere seg og ha hyggelige sammenkomster med naboer og gjester, eller bare slappe av og nyte været og folkelivet rundt seg når sola titter frem. I tillegg er det fint å sette seg ned og slappe av her etter en dag i bakken, det er god plass til både ski, snowboard og akebrett. Vrimletunet er i tillegg en perfekt plass å benytte seg av hvis man ønsker å arrangere sosiale sammenkomster med de som befinner seg på Sollia til årets store høytider.

Det skal være godt å bo i Sollia. Det er derfor trimrom og hobbyrom i kjelleren, samt parkeringskjeller og egen bod per leilighet. Bodene er oppvarmet for oppbevaring av utstyr og tørking av yttertøy/sko. Det er heis fra parkeringskjeller og opp til leilighetene.

En leilighet i Sollia vil gi deg en unik nærhet til et av landets beste skianlegg og vakker natur året rundt. Ski in/out med 100 meter til løypenett for langrenn og 200 meter til alpinbakkene. Norefjell Skisenter har Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget med 14 heiser, og gir deg boltreplass i over 30 nedfarter som passer alle nivåer, enten du er nybegynner eller erfaren. Her vil hele familien i tillegg finne mye skiglede, og et utvalg av aktiviteter, opplevelser, bespisning og shopping. Vår/sommer/høst har du kort vei til høyfjellet, seterliv ved Bøseter, uendelige sykkelmuligheter og flotte bademuligheter både på fjellet og ved Krøderfjorden. Villreinen beiter bare 150-200 høydemeter opp og byr på eksotiske opplevelser. Norefjell Golfbane med 18 hulls bane ligger kun 10 minutter unna. Norefjell-regionen byr på mange kultur- og aktivitetsopplevelser, fra Bjørneparken på Flå til rafting på Simoa som noen eksempler.

Moderne leiligheter

Leilighetene har et moderne uttrykk med miks av materialer og store åpne vinduer. De har utrolig smarte planløsninger, som vil gjøre hverdagen på fjellet mye enklere!

Med parkeringsplass og bod i kjeller, kan en enkelt hoppe ut av skiutstyret ved bilen og slippe å dra med seg alt av utstyr inn i leiligheten.

PARKERING OG BODER

Alle leiligheter vil få hver sin parkeringsplass (ca 2,5 x 5 m) i felles oppvarmet parkeringskjeller. Se vedlagte plantegninger av kjeller. Til hver leilighet følger en oppvarmet bod m/god lufting på ca 8 kvm i garasjekjeller. Denne er i tillegg til å fungere som ski/sykkelbod også tenkt til å kunne fungere som “fjerngarderobe” for skitøy og annen bekledning man ikke ønsker å dra med seg inn i leiligheten. Boden leveres isolert med betonggulv og panel på vegger.

TOMT

Tomten er på ca. 3 378 kvm leveres planert og ferdig tilsådd. Innkjøring til garasjeanlegg, utvendige p-plasser og interne veier leveres gruset. Vrimletun og inngangsparti til 1 etg. sklisikkert betongdekke. Tomten skal ikke beplantes bare tilsås med “fjellgress” slik at tomtens opparbeidelse harmonerer med omkringliggende miljø. For flere av leilighetene er det også uisolerte boder ved inngangsparti.

OPPVARMING

Boligene leveres med gulvvarme i bad/vaskerom og flislagt del av gang. Panelovner leveres som tilvalg. 11 av de 15 leilighetene leveres med stålpipe og peisovn fra Peisselskabet. 4 leiligheter leveres med vannboren varme fra elektrisk fyrt “varmekasett”.

Til leilighet A1, A4, A5, A8, B1, B4, B5 og B7 leveres Vision Line i65F.

Til leilighet A6, A7 og B6 leveres Vision Line s40-3DV peisovn

Andre prosjekter