Introduksjon

7 flotte eneboliger i idylliske Hole – en av Norges beste oppvekstkommuner.

I Hole – en av Norges beste oppvekstkommuner – bygges 18 romslige familieboliger med lekeplasser, gatetun og idylliske grøntarealer.Her bor du rett ved vakre Tyrifjorden, med turområdene i Nordmarka og Krokskogen i umiddelbar nærhet og Oslo kun en førtiminutters biltur unna. Drømmer du om en funksjonell og lettstelt bolig på en flate, men fremdeles å ha muligheten til å nyte morgenkaffen ute i egen hage?

Solrikt og attraktivt beliggende på Svendsrudmoen i Hole presenterer BOkvalitet boligområdet Soria Moria. Her møter moderne familieliv lyckliga gatan i idylliske omgivelser. Du kan tusle ut i hagen og kjenne gresset mellom tærne, nyte kaffekoppen mens poden koser seg på lekeplassen eller balløkka, ta med barna på sykkeltur til Kongens utsikt eller skiturer innover Krokskogen på vinteren, og slappe av på sofaen med dine kjære i en bolig som møter din families behov.

Beliggenhet

Soria Moria ligger på Svendsrudmoen i Hole kommune mellom Hønefoss, Vik og Sundvollen i nord, og Sandvika/Oslo i sør. Nordmarka og Krokskogen med flotte turmuligheter både sommer og vinter er i umiddelbar nærhet, og Oslo ligger kun en førtiminutters biltur unna. Inn til Hønefoss sentrum bruker du 15 minutter med bil. Og på Vik Torg, kun fem minutter unna med bil, finner du det du trenger i hverdagen – to dagligvarebutikker, post, bank, apotek, legesenter, fysioterapi, diverse forretninger, frisør, kafé og mer.

Fra boligområdet er det kun en kort rusletur ned til Tyrifjorden. Den vakre fjorden byr på yrende båtliv, bading i ferskvann og fiske- og krepsemuligheter. Båthavner finner du på Storøya og Valtersbråta. Tyrifjord Golfklubb ligger også på Storøya i gangavstand fra boligområdet.

Barnekommunen Hole

Hole kommune er flere år på rad kåret til en av Norges beste oppvekstkommuner. Og den rangeres år etter år høyt på NHOs attraktivitetsbarometer som er en oversikt over landets mest attraktive bostedskommuner.

Hole kommune har syv barnehager og svært god barnehagedekning. Den nærmeste skolen med flott aktivitetspark ligger bare 1 kilometer og en trygg gangsti unna Soria Moria.

Kommunens lokale idrettslag er IL Holeværingen som har egne grupper for fotball, håndball, ski og barneidrett. I 2012 åpnet kommunen en ny og flott svømmehall ved Helgelandsmoen som har rukket å bli meget populær. Hole har også tilbud innen musikk og kultur.

En bolig skal nytes både inne og ute. BOkvalitet skaper gode og funksjonelle boliger som møter morgendagens utfordringer. Ta en kikk på våre grunnmodeller. De dekker de fleste behov, men kan samtidig fullt ut tilpasses. Ring oss på 928 06 389 for en boligprat.