Om prosjektet

Velkommen til Stensrudhagen – til landlige og rolige omgivelser med flott utsikt og godt med turmuligheter. Her er leilighetene solrike, vestvendte og høytliggende – noe som gir en følelse av utsyn og armslag.
Et leilighetskjøp skaper positive forventninger om framtiden, og her får du komfortable leiligheter med god standard og et godt bomiljø.

Planløsningen vil bli gjennomgående, romslig og arealeffektiv. Det blir både 3- og 4-roms leiligheter, alt på et plan. Leilighetene leveres og innredes i høy kvalitet. Inneholder luftig og stor stue/kjøkken, bad/vaskerom, hall, bod og med 2 eller 3 soverom. Alternativt kan man få større stue

Selve byggene får et klassisk og tradisjonelt uttrykk, hvor leilighetene har terrasser/balkonger på den ene siden og svalganger på den andre siden. I andre etasje er adkomst til hver leilighet via utvendig svalgang.
Hver leilighet har tilgang til parkering i garasjekjeller. Dette vil bli et godt bomiljø!

Her vil det bygges svært arealeffektive 3- og 4-roms leiligheter, alt på et plan. BRA er ca 77 og 78 kvm. Det skal bygges 4 hus, med 4 leiligheter i hvert bygg. Byggetrinn 1 legges nå ut for salg. Leilighetene leveres og innredes i høy kvalitet og vil inneholder luftig og stor stue/kjøkken, bad/vaskerom, hall, bod og med 2 eller 3 soverom. Parkeringskjeller. Velkommen for en titt!

Beliggenhet

Brandbu er et hyggelig og rolig tettsted i Gran kommune. Det er ca. 2 km til vakre Randsfjorden, med badestrender og båthavn. Området som leilighetene skal bygges i ligger lunt og fint til høyt oppe på feltet.

Sentrum har butikker, restauranter, treningssenter, treningshall, fotballbane, friidretts/skøyte-bane og kino.
Brandbu Ungdomsskole ligger i kort gangavstand til sentrum.

Togstasjonen ligger ca 5 km unna sentrum med god togforbindelse til Oslo (reisetid med tog er ca 1 time og 15 min). Express-busser som går til/fra Oslo er også godt tilrettelagt for pendlere. Meget gode friluftsmuligheter som skiløyper, turgåing og båtliv i nærområdet. 15 min kjøring til meget snøsikre Lygnasæter med stort løypenett for langrenn og skiskyting.

Det er 45 min. kjøring til Gardermoen. Til Oslo er det ca. 1 t 10 min. kjøring med bil.