Introduksjon

Lekker enebolig beliggende i et stille og rolig boområde nær Hønefoss sentrum.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget sentralt og veletablert boligfelt i Hønefoss med gangavstand til Hønefoss sentrum med alle tenkelige sentrumsfasiliteter. Solrikt og barnevennlig beliggende med nærhet til barnehage, skoler samt flotte Hovsmarka med fine tur- og treningsmuligeter, sommer som vinter.

Om boligen

Skudeneshavn er en romslig bolig med særdeles god arealutnyttelse og planløsning på 204 kvm. Netteopp dette er nok grunne til at denne boligen er vår mest etterspurte og populære bolig.

Boligen har et stilrent og symmetrisk ytre som passer inn i de fleste bomiljøer. Hovedplanet inneholder en romslig hall med garderobeskap. Kjøkkenet har spiseplass og en smart vinkelløsning som gir rikelig med skap- og benkeplass.

I tillegg har Skudeneshavn en stor stue med peis og terrassedører som leder til uteplass. Hovedplanet rommer også et lite bad og separat vaskerom på ca 8 kvadratmeter. Andre etasje består av 3 (4) soverom, kontor, loftstue med utgang til balkong, walk-in closet og en innvendig bod. Skudeneshavn har en optimal planløsning og gir mange muligheter for familien som bor i den.

Innhold

1. etasje:
Hall, stort kjøkken med spiseplass, romslig stue med utgang til hage, bad og vaskerom

2. etasje:
Gang, loftsstue med utgang til balkong, 3(4) soverom hvorav et med walk-in closet, kontor, stort bad og romslig bod.