Introduksjon

16 ROMSLIGE OG MODERNE HYTTER PÅ VASET, MED OPPGRADERT OG GOD STANDARD!

Saltdalshytta i samarbeid med Bokvalitet presenterer her et innbydende og flott hytteprosjekt på Vaset, idyllisk beliggende på solrike tomter og med panoramautsikt mot Jotunheimen.

Det presenteres totalt 16 hytter og 6 av disse vil selges nå i byggetrinn 1. Hyttene er både innholdsrike og arealeffektive – perfekt for den aktive familien. Fargevalg på panel og gulv er gjennomtenkt slik at man virkelig kan få den riktige hyttefølelesen.

Beliggenheten til hyttene er det man kan karakterisere som midt i smørøyet. Langrennsløypene på Vaset holder høy standard og går rett utenfor hyttedøren. Det familievennlige alpinanlegget er heller ikke mange steinkastene unna Vasetlia Hyttegrend.

 

Vaset er en perle og kan karakteriseres som et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan tilby et vidt spekter av aktiviteter – sommer som vinter. Med sin grense til Stølsvidda er Vaset også et sykkeleldorado – lett kuperte løyper i et levende kulturlandskap med åpne støler og med flott utsikt i naturskjønne omgivelser. Turmulighetene i området er mange, her kan man bestige toppturer med vidsyn over Jotunheimen eller velge enklere turer langs koselige seterveger.

Størrelsen på hyttene er ca 115 kvm og pris vil være fra kr. 4250000,-.

Ta kontakt for å sette deg på interesselisten eller for å reservere hytte.